1/2

5 dages fastekur

Saft- og grøntsagsafkog faste - 5 dages udrensningskur i sommerhus


– styrk din sundhed og mentale velvære

gennem udrensning.
 

Rigtig mange mennesker i vores samfund har helbredsmæssige problemer. Det kan være fysiske eller psykiske eller ofte begge dele. Gennem den mad vi spiser og det miljø vi lever i, bliver vi dagligt udsat for massevis af raffineret og forædlet mad, tilsætningsstoffer, kemikalier, pesticider og andre kropsfremmede stoffer, som nødvendigvis må ophobe sig i kroppens væv og indre organer
 

Alt dette krydret med den kollektive stressfaktor, arbejdspres, stråler i atmosfæren og andre belastninger, som vi slet ikke kan værge os imod, vil på længere sigt gøre rigtig mange mennesker syge.
Denne coktail fører sygdomme med sig, de såkaldte livsstilssygdomme som bl.a. kan være hjerte/kar problemer, kræft, fedme, diabetes 2, autoimmune sygdomme og stress.
 

Vi kan gøre rigtig meget for at styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Det kræver overordnet en sund kost med økologisk mad bl.a. masser af grøntsager, frugt, gode uraffinerede fedtstoffer, fuldkornsprodukter, fisk og fjerkræ samt meget motion, god nattesøvn og masser af væske, vand og urtete. Desuden kan en krop som er i ubalance styrkes med kosttilskud og udrensende urter.
 

De 5 dage i sommerhuse sætter fokus på kroppens udrensning og et bedre helbred.  Dagene vil give inspiration og motivation til at gennemføre en specifik kur over 2-3 uger dvs. grundlag for at fortsætte kuren derhjemme efterfølgende. Der bliver givet en konkret plan for forløbet, så du vil blive i stand til at gennemføre kuren herefter.
 

Dagene i sommerhus  vil have et meget fast dagsprogram og kun med flydende udrensende måltider dvs. grøntsagssafter og urteafkog,, motion, mindfullness, stilhed, vekselfodbade, klangmassage og masser af inspiration til en ny livsstil og et styrket helbred.
Pris for kurset: Kr 4.900,-
 

Kursusleder: kostvejleder Helle Kofoed

 

Nye datoer for dette kursus bliver senere tilføjet. Mail hvis du er interesseret.

  • Helle Kofoed på Facebook

Nygade 39 B

8600 Silkeborg, Jylland

Tlf. 86 80 68 84

Kontakt mig her