top of page
th.jpg

4 dages saftfaste

 

Kurset er fra d. 1. - 5. april 2020 

Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give.

Kursusstedet ligger i naturskønne omgivelser lige ved Rørbæk Sø. 

 

Saftfaste

  • løsner og frigør affaldsstoffer

  • regulerer forbrænding og stofskifte

  • styrker kredsløbet

  • giver mental velvære

  • giver bedre søvn og mindre stress

  • styrker øjne

  • renser hud

 

De 4 dage sætter fokus på kroppens udrensning og et bedre helbred.  Dagene vil give inspiration og motivation til at gennemføre en specifik kur over 2-3 uger bagefter dvs. grundlag for at fortsætte kuren derhjemme efterfølgende på en overskuelig måde. Der bliver givet en konkret plan for forløbet, så du vil blive i stand til at gennemføre dette på en enkel måde i en travl hverdag.

 

Rigtig mange mennesker i vores samfund har helbredsmæssige problemer. Det kan være fysiske eller psykiske eller begge dele. Gennem den mad vi spiser og det miljø vi lever i, bliver vi dagligt udsat for massevis af raffineret og forædlet mad, tilsætningsstoffer, kemikalier, pesticider og andre kropsfremmede stoffer, som nødvendigvis må ophobe sig i kroppens væv og indre organer.
 

Alt dette krydret med den kollektive stressfaktor, arbejdspres, stråler i atmosfæren og andre belastninger, som vi slet ikke kan værge os imod, kan på længere sigt gøre rigtig mange mennesker syge.
Denne cocktail fører sygdomme med sig, de såkaldte livsstilssygdomme som bl.a. kan være hjerte-karproblemer, kræft, fedme, diabetes 2, autoimmune sygdomme, stress, lavt immunsystem, træthed og generelt dårligt velbefindende.

 

Vi kan gøre virkelig meget for at styrke kroppens selvhelbredende kræfter. Det kræver overordnet en sund kost med økologisk mad som består af masser af grøntsager, frugt, gode u-raffinerede fedtstoffer, fuldkornsprodukter, glutenfri kost, fisk og fjerkræ samt meget motion, god nattesøvn og masser af væske i form af vand og urtete. Desuden kan en krop som er i ubalance styrkes med kosttilskud og udrensende urter.
 

Dagene vil have et fast dagsprogram med flydende udrensende måltider dvs. grøntsagssafter og urteafkog, motion, mindfulness, stilhed, vekselfodbade, klangmassage, socialt samvær og masser af inspiration til en ny livsstil og et styrket helbred.
 

Pris for kurset er 5999 kr.
 

Kursusleder: Helle Kofoed: kostvejleder, homøopat og hormonterapeut

bottom of page