top of page

3 kurser i Vrads i dette forår

Vrads forsamlingshus
 

Opdatering: kurserne er blevet afholdt

Hvis du er interesseret i noget lignende så kontakt mig og hør om mulighederne.

 

 

 

 

Udrensningskursus

Denne dag vil give masser af gode råd og inspiration til hvordan du kan udrense og forny din krop, så du kommer til at føle dig bedre tilpas og får nye kræfter. Det er vigtigt at arbejde forebyggende for at have et godt helbred og kunne bevare en sund krop. Du vil få redskaber med hjem, så du selv kan sammensætte et udrensningsforløb som passer til dine ressourcer og dit liv. Vi gennemgår forskellige udrensnings metoder både de mere moderate, men også de mere krævende så som saftfaste og vandfaste, og hvordan man kan gennemføre et succesfyldt forløb. Dagen vil også have fokus på udrensning og opbygning af fordøjelsessystemet, nyrerne, lever/galdesystemet og lymfesystemet. Frokosten byder på sund og udrensende mad.

 

Inspirationsdag om sundhed samt praktisk madlavning

Kosten vi spiser skal give os styrke og sundhed og ikke det modsatte. Mad kan berige og opbygge vores kroppe, men den forkerte mad kan det modsatte. Det kan være rigtig svært at forandre dårlige kostvaner og slippe gamle afhængigheder. De mest hyppige livsstilssygdomme i dagens Danmark er diabetes, hjerte-kar problematikker og gigt. Alle disse sygdomme er inflammatoriske tilstande som vi overordnet selv skaber gennem kosten. Dagen vil bl.a. handle om antiinflammatorisk kost. Kurset vil give dig konkret viden om sundhed, du kan tage med hjem og en masse gode opskrifter til fortsat glæde og inspiration i dagligdagen. 

Fermenteringskursus

Fermentering betyder at gære. Det oprindelige formål med at fermenter er for at opbevare naturens naturalier dvs. frugt og grønt til senere brug. Ved en specifik proces kan der opstå en syrning som gør at grøntsagerne konserverer sig selv og samtidig danner mælkesyrebakterier, som er godt for den menneskelige fordøjelse. Desuden op koncentreres både B og C vitaminer i grøntsagerne. Disse vitaminer er flygtige og vil i alle andre situationer let forsvinde. Foruden mælkesyregæring af grøntsager vil dagen også give inspiration til syrnede drikke så som vandkefir og kombucha.

Opdatering: kurserne er blevet afholdt

Hvis du er interesseret i noget lignende så kontakt mig og hør om mulighederne.

bottom of page