1/2
Tilbagemeldinger

Kære Helle Kofoed
Jeg har netop købt din Glutenfri-bog og jeg vil bare takke dig, for at ha’ udgivet denne. I forbindelse med min 6 årige datters nylige Diabetes 1-udfordring, hvortil jeg har udelukket sukker og gluten samt begrænset mejeri-produkter, ja, der er din bog ganske enkelt en gave.
Fortsæt endelig dit grundige arbejde.
De varmeste hilsner

Jeg er kommet ved Helle Kofoed til 4 konsultationer. Det har været en rigtig god oplevelse.

 

Helle er rigtig sød at snakke med og har altid et lyttende øre. Hun øser gerne ud af sin store viden om kost, urter og homøopati. Et par gange fik jeg en velvalgt kopi fra en af hendes opskrift bøger med hjem – så kunne jeg komme i gang med det samme!!

 

Jeg følte næsten jeg fik et ”helhedstjek”, når hun både målte mit blodtryk, blodprocent og tjekkede mit blod.

 

Nu har jeg på egen krop erfaret hvor effektiv og samtidig mild homøopatisk medicin virker.  Jeg har fået styr på et skrantende immunforsvar som i en periode var lidt nede.

 

Jeg har fået nogle rigtig gode enkle råd, som jeg har taget til mig. Nu har jeg fået mange gode erfaringer med homøopatisk medicin til behandling af rigtig mange ting.

 

Jeg kan desuden varmt anbefale Helle Kofoeds opskriftsbøger – opskrifterne er nemme og lige til at gå til.

Jeg har haft problemer med astma og allergi siden jeg var 14-15 år gammel. Til at starte med kunne jeg nøjes med at tage antihistaminer af og til. Nu hvor jeg nærmer mig de 30 år, var jeg oppe på at skulle tage antihistaminer dagligt, forebyggende astmamedicin, astmamedicin ved sport og lægerne mente også at jeg dagligt skulle til at bruge en næsespray mod allergiske reaktioner. Jeg spurgte lægerne: hvor meget skal jeg tage når jeg er 50? Hvad kan jeg selv gøre for at undgå de allergiske reaktioner og astma?


Jeg fik at vide, at der skam var masser af produkter på markedet, ligesom jeg også kunne deltage i et vaccinationsprogram!

At jeg selv kunne påvirke min krop ved hjælp af kosten, skulle der to læger til at prøve at overbevise mig om.... hvilket ikke lykkedes!


Jeg opsøgte derfor Helle Kofoed og fik anbefalet at undgå mælkeprodukter og gluten i min kost, samt spise lidt forskellige kosttilskud og homøopatisk medicin. Vi kom lidt sent i gang i forhold til pollensæsonen, men ikke desto mindre klarede jeg en hel pollensæson stort set uden traditionel medicin - og jeg kunne dyrke sport uden min tidligere så trofaste følgesvend: min astma-inhallator.

Mine (mange) forskellige allergier er også blevet væsentligt reducerede, jeg har generelt fået mere energi, bedre humør -og jeg har tabt mig 8 kg på 3/4 år uden at gøre andet end at undgå gluten og komælk!

Selv om jeg måske kan lære at tåle, at spise “traditionelt”, har jeg slet ikke lyst til at prøve, for jeg har det SÅ meget bedre, når jeg spiser som jeg gør nu. Jeg kan kun anbefale andre med lignende problemer, at investere i nogle gode kogebøger og eksperimentere med andre ingredienser end de “traditionelle”. Mit køkken og mine måltider er bestemt ikke blevet kedeligere -tværtimod!

Råvarerne er ganske vist lidt dyrere -men det er altså sjovere at bruge penge på nogle lækre rene råvarer, end at putte dem i lommen på medicinalindustrien!
Bedste hilsner

Fjerde listeelement. Tilføj dit eget indhold eller forbind til data fra din samling.

Femte listeelement. Tilføj dit eget indhold eller forbind til data fra din samling.

Sjette listeelement. Tilføj dit eget indhold eller forbind til data fra din samling.

Syvende listeelement. Tilføj dit eget indhold eller forbind til data fra din samling.