top of page
Tilbagemeldinger

Kære Helle!

Februar 2019 - kontaktede jeg dig mht. hjælp til min psoreasis på mit højre ben. Jeg havde virkelig døjet med problemet i meget lang tid. Havde konsulteret diverse hudlæger, både i Århus og Silkeborg uden nogen form for bedring.

 

En god veninde bragte mig på sporet af dig. Jeg vidste jo egentligt godt at du arbejdede med homøpatisk behandling. Men men min erindring havde forputtet sig langt væk.

 

Jeg fik hurtigt en tid hos dig og så gik forløbet i gang. Blodprøve, urinprøve samt en god snak om min kost - blev indgangen til et fantastisk forløb.

 

Jeg fik dråber der skulle styrke min lever, dråber der skulle styrke mine nyrer samt dråber der skulle arbejde for mit immunforsvar og underbyggende piller. Vi aftalte at jeg skulle komme igen efter en mdr.

DER var miraklet sket. Det var helt fantastisk som det havde hjulpet på mit ben. Jeg fulgte din vejledning meget præcist og min kost blev lagt i sunde faste rammer. Min motivation var helt i top - og er det stadig.

 

Ser jeg nogle der har problemer som jeg eller hører om nogle - KAN jeg ikke lade være med at henvise til dig. Din indgang til tingene ramte mig fuldstændigt og gav mig så meget mening. Det føltes fuldstændigt logisk. Derfor var det også meget nemt for mig at følge din vejledning.

 

                                            – De bedste forårshilsner fra Pia-nan Retvig

Kære Helle Kofoed
Jeg har netop købt din Glutenfri-bog og jeg vil bare takke dig, for at ha’ udgivet denne.

 

I forbindelse med min 6 årige datters nylige Diabetes 1-udfordring, hvortil jeg har udelukket sukker og gluten samt begrænset mejeri-produkter, ja, der er din bog ganske enkelt en gave.


Fortsæt endelig dit grundige arbejde.
De varmeste hilsner

- Birgitte

Jeg er kommet ved Helle Kofoed til 4 konsultationer. Det har været en rigtig god oplevelse.

 

Helle er rigtig sød at snakke med og har altid et lyttende øre. Hun øser gerne ud af sin store viden om kost, urter og homøopati. Et par gange fik jeg en velvalgt kopi fra en af hendes opskrift bøger med hjem – så kunne jeg komme i gang med det samme!!

 

Jeg følte næsten jeg fik et ”helhedstjek”, når hun både målte mit blodtryk, blodprocent og tjekkede mit blod.

 

Nu har jeg på egen krop erfaret hvor effektiv og samtidig mild homøopatisk medicin virker.  Jeg har fået styr på et skrantende immunforsvar som i en periode var lidt nede.

 

Jeg har fået nogle rigtig gode enkle råd, som jeg har taget til mig. Nu har jeg fået mange gode erfaringer med homøopatisk medicin til behandling af rigtig mange ting.

 

Jeg kan desuden varmt anbefale Helle Kofoeds opskriftsbøger – opskrifterne er nemme og lige til at gå til.

- Rikke Berg

Jeg har haft problemer med astma og allergi siden jeg var 14-15 år gammel. Til at starte med kunne jeg nøjes med at tage antihistaminer af og til.

 

Nu hvor jeg nærmer mig de 30 år, var jeg oppe på at skulle tage antihistaminer dagligt, forebyggende astmamedicin, astmamedicin ved sport og lægerne mente også at jeg dagligt skulle til at bruge en næsespray mod allergiske reaktioner. Jeg spurgte lægerne: hvor meget skal jeg tage når jeg er 50? Hvad kan jeg selv gøre for at undgå de allergiske reaktioner og astma?


Jeg fik at vide, at der skam var masser af produkter på markedet, ligesom jeg også kunne deltage i et vaccinationsprogram!

At jeg selv kunne påvirke min krop ved hjælp af kosten, skulle der to læger til at prøve at overbevise mig om.... hvilket ikke lykkedes!


Jeg opsøgte derfor Helle Kofoed og fik anbefalet at undgå mælkeprodukter og gluten i min kost, samt spise lidt forskellige kosttilskud og homøopatisk medicin. Vi kom lidt sent i gang i forhold til pollensæsonen, men ikke desto mindre klarede jeg en hel pollensæson stort set uden traditionel medicin - og jeg kunne dyrke sport uden min tidligere så trofaste følgesvend: min astma-inhallator.

Mine (mange) forskellige allergier er også blevet væsentligt reducerede, jeg har generelt fået mere energi, bedre humør -og jeg har tabt mig 8 kg på 3/4 år uden at gøre andet end at undgå gluten og komælk!

Selv om jeg måske kan lære at tåle, at spise “traditionelt”, har jeg slet ikke lyst til at prøve, for jeg har det SÅ meget bedre, når jeg spiser som jeg gør nu.

 

Jeg kan kun anbefale andre med lignende problemer, at investere i nogle gode kogebøger og eksperimentere med andre ingredienser end de “traditionelle”. Mit køkken og mine måltider er bestemt ikke blevet kedeligere -tværtimod!

Råvarerne er ganske vist lidt dyrere -men det er altså sjovere at bruge penge på nogle lækre rene råvarer, end at putte dem i lommen på medicinalindustrien!
Bedste hilsner

- Louise

Tilbage til livet
Jeg opsøgte Helle Kofoed først i november, fordi jeg virkelig havde brug for hjælp.

 

Mit liv var elendigt.

 

Jeg har en stofskiftesygdom og er i lægelig tablet behandling for det, men kroppen og psyken havde det rigtig skidt.

 

Jeg havde hjertebanken, trykken i højre side af brystet, følelsen af at noget trykkede ind på halsen, var overvægtig, havde vand i kroppen, stive og ømme led og svært ved at gå, var afsindig træt, havde søvnbesvær, humørsvingninger, hukommelsesbesvær,  hede stigninger og  kunne slet ikke lide mit arbejde eller kollegerne.

 

Jeg følte mig stresset, udbrændt, utilstrækkelig og utilfreds med mig selv og andre.

 

Det var en alternativ behandler, som jeg gik hos, der på det varmeste anbefalede at kontakte Helle Kofoed for at få hjælp gennem kostvejledning og homøopatisk medicin.

Efter en meget behagelig samtale og test af blod og urin gav Helle en vejledning i kost, som ville være god for mig og anbefalede desuden homøopatisk medicin.

Jeg skulle undgå mælk og ost, hvede/spelt, rug/byg , sukker, mørkt kød og kaffe. Jeg måtte gerne få rismælk, glutenfri brød, havregrød, 600 g grønt dagligt og tang.


Allerede efter ca. 14 dage kunne jeg mærke tydelig forandring. Jeg var gladere, lettere i kroppen, havde mindre ondt i leddene og havde betydelig mere energi og lyst.


Efter ca. 2 mdr. er jeg fyldt med energi, jeg er glad, glæder mig til at komme på arbejde, arbejder med dejlige kolleger, kan se udfordringer, har lyst til at undervise og lære fra mig og jeg er blevet meget mere kreativ.

 

Jeg taber mig, er mere fast i kroppen, er mere rank, føler mig godt tilpas og er tilfreds med mig. Jeg er overbevist om at fremtiden er lys og god, og at jeg nok skal klare min sygdom. Jeg har vilje, er målrettet og fokuseret.

Tak for en meget bedre livskvalitet. Jeg har lagt min kost om, spiser sundt, motionerer og har taget mere hånd om mit eget liv. Der er kommet balance i mit liv mellem krop, sjæl og psyke.

- Birgit

Kære Helle!
Lige for at sige dig tak for en rigtig god og effektiv behandling. Efter 4 md.med hoste + 2 lægebesøg, som ikke gav positiv resultat, kom jeg til dig, for at få hjælp.

 

Med din dygtighed og fine intuition, fik jeg den rigtige hjælp. Efter en uge var hosten på retur, og jeg kunne mærke, hvordan min træthed blev overvundet af en dejlig og god energi.

Tusind tak for det Helle.
Kærlig hilsen

- Kirsten Tegen

Kære Helle
At møde Helle er én af de største gaver, jeg har fået i mit liv.
Helle er vanvittig kompetent og hendes rolige kærlige væsen gjorde mig tryg fra første øjeblik.

På grund af massive fordøjelsesproblemer havde jeg angst for mad og har prøvet mange forskellige kostterapeuter, kosttilskud og alternative behandlere. Intet har virket!


I løbet af kort tid lavede Helle en helstøbt plan for kost, kosttilskud og homøopati. Allerede indenfor den første uge har jeg kunnet spise al den mad, jeg ikke har kunnet tåle i årevis - uden reaktion!

 

Derudover er mine ødemer væk, min søvn er bedre og mit overskud er virkelig på vej op.


Hvilken enestående oplevelse - ja næsten et mirakel!

- Annia Mathorne

I 2011 var jeg i behandling hos Helle Kofoed parallelt med uddannelsen til allergibehandler hos Peer Bach Boesen.

 

Jeg traf Helle på uddannelsen, hvor hun vejledte i allergikost og iøvrigt serverede den skønneste kursusmad.

Jeg forstod med det samme, at hun havde noget at give, der supplerede uddannelsen på bedste vis.

Jeg har været allergiker fra barndommen og havde i nogen tid eksperimenteret med foskellige naturlægemidler, men det blev Helle, der satte fingeren direkte på problemerne og med stor præcision anviste de homøopatisket midler, den kost og udrensning, jeg havde brug for.

Det blev en meget spændende proces, hvor jeg brugte en del tid på at iagttage de homøopatiske lægemidlers effektivitet.

Allerede efter første behandlig fik jeg en voldsom udrensningsbronkitis hvor jeg i 12 dage udskilte mængder af ophobet dårligdom.

 

Derefter var min grundtilstand radikalt ændret. Så fulgte den ene forløsning efter den anden, så jeg her godt et år efter er bedre tilpas end jeg overhovedet havde forestillet mig muligt i min alder (63 år)


Helles evne til at se et menneskes tilstand og finde den rette behandling er usædvanlig i præcision og indføling. Jeg føler mig meget heldig at jeg fik kontakt med hende.

- Karin

Tilbagemelding på udrensningskur
Tak for ugen vi har været sammen. Det var hyggeligt og lærerigt.
Jeg har det rigtigt godt med min krop og har nu også taget udrensningkuren mod galdesten. Uha, sikke en masse sten og hvad ved, jeg der kom ud. Det er bare super, så søndag følte jeg, at jeg kunne det hele.

 

Jeg har tabt 3 kg og så skulle der prøves bukser, som jeg ikke har kunne passe rigtigt længe. Mine børn jublede, da de så mig. De synes jeg ser frisk ud, og de kunne se der er sket noget med mine øjne og hud, så det er dejligt.

 

Jeg synes, du har været helt fantastisk og du har lært mig, hvordan jeg skal meditere. Vi bliv opvartet og gik til bords når der blev sagt hver så god så er der serveret.

Jeg gik ture til det brusene hav, og jeg føler, jeg har fået en ny start på livet.

Jeg har ikke fortrudt noget for jeg har det godt. Jeg har fået hjælp til at tænke over, hvad jeg putter i munden, og kaffe har jeg ikke lyst til endnu.

- Mange Hilsner fra Anne Grethe

Jeg har lige været på 5 dages udrensningskur, ved Helle Kofoed
Det er simpelthen det bedste, jeg nogensinde har gjordt for min krop.


Jeg troede, det ville blive rigtig hårdt, da jeg er vandt til kaffe, sukker og rødvin. Ja alt det som er usundt i det lange løb. Der var kun en smule hovedpine i 2 dage.

Helle sørgede hele tiden for, at der stod velsmagende urte te til os. Både supperne og safterne vi fik var delikate og meget velsmagende.

Vi blev i den grad serviceret i alle ender og kanter. Kan virkelig anbefales som er kick start til et sundere liv..........gevinsten er mere glød, bedre form og energi, både psykisk og fysisk.

 

Mange kærlige hilsener til dig Helle og et stort tak.

- Annie Kromann, zoneterapeut Aalborg

bottom of page