top of page
Helle i have.jpg

Om Helle Kofoed

Jeg blev for alvor interesseret i kostens betydning for kroppen, da jeg fik børn. Gennem alle de år mine fire børn er vokset op, har min viden udviklet sig, og jeg har høstet mange erfaringer.

 

Ud fra denne interesse valgte jeg i 1996 at uddanne mig til kostvejleder hos Lise Faurschou. Jeg har desuden arbejdet hos Peer Boesen i Urtica klinikken i 14 år og samtidig uddannet mig til homøopat. Jeg har også taget eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

 

Mit speciale er kombinationen af kost og homøopati. Disse to behandlingsformer påvirker kroppen på forskellige niveauer og supplerer derfor hinanden godt. Min erfaring er, at kostforandringer og homøopati kan afhjælpe mange lidelser.

 

Jeg har gennem mit arbejde udviklet mange opskrifter til brug for mine klienter. Det udviklede sig videre til udgivelsen af 8 forskellige bøger.

 

Jeg dyrker grønsager i min egen køkkenhave og har et stort ønske om, at vi som forbrugere, må få en langt større medindlevelse i dyrkningen af vores mad.

 

Siden januar 2005 har jeg haft egen klinik i Silkeborg.

 

Sådan arbejder jeg

I en konsultation vil det menneskelige møde og din historie være det
væsentligste.

 

Gør din mad til din medicin – er et af mine grundlæggende arbejdsprincipper.

 

Behandlingen tager udgangspunkt i din her-og-nu situation og baseres på et tillidsfuldt, personligt møde og en række tests, der bidrager til at stille så præcis en diagnose som mulig.
 

Ud fra samtale og evt. tests får du vejledning i, hvilken kost der vil give dig mere energi og fremme din fysiske og psykiske balance.

 

Til at styrke processen supplerer jeg med forslag til aktuelle kosttilskud, vitaminer, mineraler, urteteer m.m. samt naturmedicin og mit speciale: homøopati.
 

"Spis hvad du har lyst til. Lær at få lyst til det du har godt af."       

                  Helle Kofoed

Sådan arbejder jeg
Kontakt mig i dag
bottom of page