De danske guldkorn

Havre  Byg  Rug

Spis mere fuldkorn - mindre gluten - ved at udelade hvede

 

Denne bog om de danske kornsorter rug, byg og havre er skrevet for at sætte fokus på disse korns kvaliteter. Netop rug, byg og havre er kornsorter med store kvaliteter, der imidlertid i vore dage let bliver overset i alle de nye populære kostretninger, såsom raw food, paleo kost, low carb- high fat og glutenfri mad.

 

Mange mennesker reducerer eller udelader kulhydrater bl.a. for at tabe sig, hvilket også ofte har en effekt. I stedet for kulhydrater spiser de store mængder protein, som er syredannende. Denne kost kan være fin i en periode, så længe vægttabet finder sted, men i det lange løb vil for meget protein gøre kroppen for sur og dermed bliver den lettere syg.

 

I bogen her har jeg udeladt alle hvedetyper, da hvede indeholder meget gluten som for mange giver sundhedproblemer.

Bogen indeholder et væld af op­skrifter hvor de danske guldkorn havre, byg og rug er repræsenteret. Der er opskrifter til morgenmad, frokost, middagsmad og forskelligt sødt.

 

Bogen kan købes direkte hos mig.

Pris kr: 99,-

Tilbud: Alle 8 bøger: kr 650,-  (Spar kr 142,-)