top of page

Sund fornuft  Opslagsbog

Gode råd til forbyggelse, lindring og helbredelse af en række sygdomme gennem:

 

Kosten, væske, Kosttilskud, Homøopati og andre råd

Pris kr: 150,-

I denne bog har jeg et stort fokus på antiinflammatorisk kost, da inflammation skaber vores livsstilssygdomme. Disse giver forringet livskvalitet og unødige smerter. Livsstilssygdommene er bl.a. gigt, diabetes, hjerte-kar problemer, kræft, knogleskørhed, overvægt og blodpropper. Det er bestemt ikke godt at spise os til disse tilstande, hvis vi kan noget andet.

 

Bogens fokus er at styrke kroppens selvhelbredende kræfter, når vi er kommet i ubalance. Når vi bliver syge, prøver kroppen at fortælle os, at der skal forandringer til.  Det er ikke altid, at hovedet vil forstå, fordi vi ved. at det kræver forandringer i vores liv. Men hvis vi tænker lidt større og mere langsigtet, ved vi jo nok godt, at det kun er os selv, der kan gå vejen.

 

Når kroppen bliver syg og gør ondt, er det oftest ikke helbredende at slå det ned med medicin. Medicinen kan selvfølgelig være en hjælp i en periode, men hvis vi samtidig laver andre positive forandringer, er der større chance for helbredelse.

 

Mit største ønske er, at du vil tage dig selv alvorligt og gøre det bedste for din egen sundhed og måske bruge nogle af mine gode råd på denne vej.

 

                      Helle Kofoed

bottom of page