top of page

Kundalini yoga og kost kursus

 

Kom med på “retreat” på en almindelig mandag aften i Silkeborg og forkæl dig selv.

 

Prøv en spændende dynamisk yogaform og få en oplevelse af hvordan din energi bliver styrket af yogaen og en enkel, nærende kost.
 
Kost og yoga hænger uløseligt sammen. Yoga arbejder med åndedrættet, lyd-energi og dynamiske øvelser, der virker energigivende og udrensende for krop og sind.  En velafbalanceret kost øger vitaliteten i kroppen, styrker organer og er med til at give kroppen den rette energi.
 

Opdatering: kurset er blevet afholdt.

Hvis du er interesseret i noget lignende så kontakt mig og hør om mulighederne.

 

 

 

 

 

 

Har du ikke prøvet kundalini yoga før, så vil du opleve forskellen fra andre yogaretninger, at her er en yogaform som arbejder direkte med energien i kroppen, som du tydeligt vil kunne mærke.
 Vi arbejder med yogasæt kaldet kriya’er, som er nogle komplette øvelsessæt med et specifikt fokus, f.eks. at arbejde med immun-systemet, med hormonbalancen, med energien i kroppen og mange andre.  Du vil også opleve at der er mere fokus på forskellige åndedrætsteknikker og lydens helende kraft i form af mantra chanting og Gong afspænding.
 
I forløbet på 8 gange, vil der være 3 mandage, hvor vi starter kl. 18:45 med en dejligt gang forfriskende Kundalini yoga og vi afslutter med en varm og nærende vegetarisk suppe lavet af Helle Kofoed.  Naturligvis økologisk.  Helle tager et emne op omkring kost og du vil få opskrifter med hjem til enkle, sunde retter.
Paul vil dele yogisk viden om chakrasystemet, pranayama og energiflow i kroppen.
 
 
Pris:
Hele dette forløb får du for kun 995 kr.
 
Sted:
Det forgår i Zensitiv Yogas dejlige lokaler, Vestergade 83 B, 8600 Silkeborg
 
Undervisere:
Helle Kofoed, kostvejleder(og) forfatter,   www.hellekofoed.dk,  
 Paul G. Misfeldt, fysioterapeut, yoga instruktør, www.kyaa.dk
www.sensitiveksistens.dk

 

Opdatering: kurset er blevet afholdt.

Hvis du er interesseret i noget lignende så kontakt mig og hør om mulighederne.

bottom of page